Bageværk | Kage

Cookies

27. juni 2017

(16 stk.)

Ingredienser:
75 g blødt smør
1¼ dl sukker
½ tsk. groft salt
¾ dl brun farin
1 æg
2 ½ dl hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade, hakket
1 dl tørrede bær groft hakket.

Hak chokoladen. Rør smør, sukker og salt godt sammen i en skål. Rør farin og æg i. Bland mel, vanilje sukker og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen, drys igennem en sigte. Tilsæt chokolade og tørrede bær. Beklæd en plade med bagepapir og sæt toppe af dej med et par skeer, tryk toppene lidt flade. Beregn plads til at de flyder ud. Bag øverst i ovnen i ca. 6 min. ved 225º. Afkøl kagerne på en bagerist. Kagerne skal gemmes i en lufttæt kagedåse. Varm dem evt. på en brødrister eller i ovnen, så de bliver lune og sprøde igen.

 

Skriv et svar