Velkommen til OpskriftsGuide

På OpskriftsGuide finder du alle de opskrifter som jeg holder mest af. Den fungere som min guide til mine ynglingsopskrifter. Der er ikke nogen af disse opskrifter der er mine. Det betyder at du vil, med stor sandsynlighed, finde en opskrift der minder om den du kan finde her.

Madopskrifter skifter hænder. Opskrifter udveksles på tværs af generationer, familier og kulturer. Hver gang opskriften skifter hænder, kan opskriften skifte karakter. Det kan være p.g.a. de råvarer man har til rådighed, eller mængden af krydderier i retten, som afhænger af smag.

Jeg kalder det for inspiration!

På OpskriftsGuide kan du finde inspiration og måske blive inspireret til at prøve noget nyt. Jeg henter tit inspiration på andres hjemmeside eller i bøger og blade. Med Internettet er det blevet nemt at give sin opskrift videre.

Jeg kopier aldrig blot en opskrift for at fylde indhold på min side. Jeg skal selv syntes om den, og retter den gerne til, indtil jeg er tilfreds. Når jeg er tilfreds, testes opskriften enten på min familie eller på venner, først herefter kommer opskriften på OpskriftsGuide.

Rigtig god fornøjelse!