Tigerrejer med nudler og chili
Pasta | Skaldyr | Vegetarisk

Tigerrejer med nudler og chili

3. juli 2017

Jeg har testet forskellige versioner af Tiger rejer med hvidløg og chili af, og denne version en let anretning og en af de hurtigste og enkleste pastaopskrifter du kan piske sammen i en gryde.

Det er en hurtig og lækker ret, der ikke kræver mange ingredienser. Alt du skal tilberede er basale ingredienser såsom pasta, hvidløg, smør, chiliflager og rejer. Anbefaler et glas af din yndling hvidvin sammen med denne pasta for at smide den helt op under skuerne. Sørg for at lave lidt ekstra, den er super til at varme til frokost dagen efter.

Ingredienser:

Spaghetti eller nudler
Olivenolie
Smør
Peber (Frisk kværnet)
Salt
Økologisk citron
Chili flager
Hvidløg
Persille
Tigerrejer

Start med at kog din pasta i saltet vand til pastaen er al dente. Husk at gem en 3-4 dl af kogevandet til senere.

Mens du koger pasta, pil og rens rejerne. Jeg plejer at lade en nederste af skalle ved halen blive. Hvis du bruger frosne rejer, skal du sørge for, at de er optøet perfekt. Jeg elsker at bruge mellemstore kongerejer til denne ret. Upillede rejer kan også bruges til denne opskrift. Varm en stor stegepande op over medium-høj varme. Tilsæt smør og steg rejerne. Når rejerne bliver lyserøde eller gennemstegte, tages de af panden og lægges til side.

I samme pande, tilsætter du olivenolie og lidt mere smør. Svits det hakkede hvidløg ved lav-medium varme i et par sekunder. Tilsæt de tørrede chiliflager. Kom din kogte spaghetti og hæld en halv kop pastavand i. Smag til med salt og sort peber.

Tilsæt de kogte rejer til gryden, og tilsæt citronsaft. Rør alt jævnt. Afslut med et skvæt olivenolie og hakket persille.

Anret på tallerken og pynt med revet parmesanost og persille.

Skriv et svar