Thailandsk hvidkål med svinekød
Hovedret | Ris | Svinekød

Thai hvidkål med svinekød

3. juli 2017

Denne opskrift fungere som et godt og let måltid, hvis du forsøger at holde den sunde linje. Hvis du ikke går den helt slanke vej, kan du anrette retten sammen med din favorit kulhydrat som ris, tykke nudler såsom linguine eller udon, eller super tynde risnudler. Det vil smage fantastisk uanset hvad, og den ekstra sauce fra denne ret vil give masser af smag til dine ris eller nudler.

Ingredienser kål med svinekød
500 g hakket svinekød
2 spsk sesam oile
1 fint snittet løg
1 kg fint snittet hvidkål eller spidskål
salt
Valgfrit anretning: Fint snittet forårsløg, tørret chili peber korn eller ristet sesam frø til anretning

Sur Sød Sauce
1/2 dl vand
1/2 dl æble eddike
1/2 dl ketchup
1/2 dl honning
1/2 dl brun sukker
1 spsk mejsstivelse
1 spsk soy sauce
Valgfrit: 1-2 tsk. Sriracha sauce

Jeg bruger en wok. Svits kødet i olien, og hæld på tallerken. Tilsæt mere olie i wokken og svits kål. Vend nu kødet med kålen på panden og lad det blive gennemvarmet. Anret med fint snittet forårslåg, og eller chili peber korn og ristet sesam frø og sur sød sauce.

Skriv et svar