Appetizers | Fingremad

Bruschette med tomat og basilikum

27. juni 2017

Ingredienser:
1 dag gammelt surdejsbrød
500 g blandede tomater
Olivenolie
Hvidvinseddike
Havsalt
Frisk kværnet peber1
fed hvidløg
1 stilk frisk rosmarin
1 stilk frisk oregano

Skær tomaterne i tern. Bland olivenolie og hvidvinseddike i forholdet 3 del olie 1 del eddike. Vend dressingen i tomaterne, Hak rosmarin bladene og oregano bladene og vend det i tomat blandingen. Hvidløget mases under den flade side af kokkekniven og kommes i blandingen. Held blandingen op i et fad med bagepapir i bunden. Varm ovnen op til 175 grader og stil fadet ind. Tomaterne skal have ca. 25 min . Når tomaterne er færdige kommes de over i en kold skål og stilles på køl med det samme.

Skær brødet ud i 2 cm tykke skiver, rist dem på brødrister eller grillpande. Gnid brødet med et halvt fed hvidløg. Kom en god skefuld tomatblanding på hvert stykke brød. Pynt af med frisk basilikum.

Skriv et svar