Appetizers | Fingremad | Forret | Grønsager

Tortilla Wraps

3. juli 2017

Tortilla Wraps er en dejlig let anretning til en skovtur, madpakke eller en aftenmenu på altanen. De kan laves med lige det du har lyst til, her giver jeg 4 eksempler på wraps. Alle wraps laves med fuldkorns tortilla brød som kan købes i de fleste supermarkeder. Tortillaen er en majspandekage, og den rulles stramt sammen, hvorefter den rulles sammen med stanniol eller husholdningsfilm. Hvis du ønsker at skære dem ud u mindre stykker, er det en god ide at lægge dem på køl i nogen timer, gerne en dag før.

Kylling & Bacon Wraps
Stegt eller kogt kyllingebryst
Stegt bacon
Pesto (se opskrift her)
Rucula salat

Veggie Wraps
Humus (se opskrift her)
Rødpeber
Agurkestænger

Laks & Flødeost Wraps
Philadelphia ost
Letrøget laks
Frisk spinat

Tunsalat Wraps
Tunsalat (se opskriften her)
Romainesalat