Hovedret | Kalvekød

Kalv med tun cream – vitello tonato

2. juli 2017

Normalt skal vitello tonato startes dagen før, hvor man lægger kalvekød i court bouillon og lader den marinere natten over. Herefter koges den og skæres i tynde skiver.

Denne version tager man et par ganske almindelige kalveschnitzler, vendte dem i godt med olie og så en kort tur på grillpanden. Det er ikke fordi det smager af grill, men det ligner. Salt og peber på til sidst. Efter 10 minutter kan man skære schnitzlerne i strimler og anrette dem på et fad med tun og kapers.

Tunen består af en dåse tun i olie og en skefuld god mayonnaise som blandes sammen og smages til med salt, peber, sennep, citron og evt. hakkede kapers.

Salaten var squash og gul peber i store stykker vendt med godt med hakket hvidløg, olivenolie og lidt salt. Ind i ovnen i 15-20 minutter, flå peberen og skære de bagte grøntsager i mindre stykker. Feldsalat og soltørrede tomater, blande godt sammen, og salaten er klar.
Tilbehør: Brød og et glas Beaujolais

Skriv et svar