Bageværk | Dessert

Pavlova

3. juli 2017

Ingredienser:
4 æggehvider
200 g. flormelis
½ tsk. vaniljepulver
½ spsk. majsstivelse (Maizena)
1 tsk. eddike
½ L piskefløde
Friske sommerbær

Pisk æggehviderne (stuetemperatur) indtil massen er let stift. Herefter tilsættes flormelis en spiseskefuld af gangen mens der røres. Sikre dig at alt sukkeren er rørt ud ved at glid marengs massen mellem to fingre, det må ikke føles grynet for så er sukkeren ikke udrørt. Tilføj vanilje pulver, ekstrakt eller ren vanilje og rør sammen. Vend nu maizena pulver og eddiken i massen med en gummispartel. Disse to ingredienser vil give Pavlova en skorpe der er tør og sprød, med en blød marshmallow-lignende indre. Kom massen ud på en bageplade med bagepapir. Brug din spartel til at danne en 2-3 cm høj og rund bund. Bag bunden i ovnen ved 130 grader i 1 time til 1 og 15 min. Lad bunden køle af og anret den på et fad. Pisk fløden og dæk bunden med flødeskum. Pynt af med friske sommerbær og server.

 

Skriv et svar