Fjerkræ | Hovedret | Kylling

Kyllingebryst med grøn Risotto

2. juli 2017

(4 Personer)

Ingredienser:
400 g kyllingebryststykker uden skind
Salt
Peber
4 porre
4 fed hvidløg
20 g smør
200 g risottos
2 dl hvidvin
1.6 l bouillon
2 spsk. grøn pesto
600 g grønne courgetter
20 g revet parmesan

Tilberedning
Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter. Hak porre og hvidløg, og sauter det i en tykbundet gryde i smørret. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i smørret, kommes vinen ved og koges næsten væk. Så tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto. Courgetter skæres i stave og dampes. Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.

 

Skriv et svar