Velkommen til OpskriftsGuide

 

 

På OpskriftsGuide finder du alle de opskrifter som jeg holder mest af. Der er ikke nogen af disse opskrifter der er mine, du vil med stor sandsynlighed finde en opskrift næsten magen til i en anden bog, eller på en hjemmeside et sted. Madopskrifter skifter hænder, de udveksles på tværs af generationer, familier, kulturer, man tilføre en opskrift sin egen karakter alt efter hvor i verden man befinder sig og ud fra de råvare man har tilrådighed. Jeg kalder det for inspiration.

 

Ideen med denne side er at samle alle mine ynglings opskrifter et sted, så jeg nemt og hurtigt kan finde inspiration til dagens middag. Side er min værktøjskasse som indeholder alle mine ynglings værktøjer, opskrifter til en succesfuld middag.

 

På OpskriftsGuide kan du finde inspiration og måske blive inspireret til at prøve noget nyt, eller gøre noget gammelt på en ny måde. Jeg henter tit inspiration på andres hjemmeside eller i bøger og blade. Med Internettet er det blevet nemt at give sin opskrift videre. Det er altid en glæde for mig at kunne henvise til denne side, når en ven eller kollega mangler en opskrift.

 

Jeg kopier aldrig blot en opskrift for at fylde indhold på min side. Jeg skal selv syntes om den, og retter den gerne til, indtil jeg er tilfreds. Når jeg er tilfreds, testes opskriften enten på min familie eller på venner, først herefter kommer opskriften på OpskriftsGuide.

 

Skriv gerne en kommentar, spørgsmål eller bemærkninger. Skriv også gerne hvis du har haft en god oplevelse med en af opskrifterne, eller skriv en kort hilsen så jeg ved du har været her. Alle er velkommen til at skrive i gæstebogen.

 

Rigtig god fornøjelse!